Poverioci prijavili 1,48 milijardi dinara potraživanja od firme C&A Mode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2022, 15:11

Poverioci prijavili 1,48 milijardi dinara potraživanja od firme C&A Mode

Poverioci su prijavili 1,48 milijardi dinara potraživanja od firme C&A Mode u stečaju od čega je stečajni upravnik predložio da bude osporeno 185,9 miliona dinara.

U dokumentu objavljenom na sajtu beogradskog privrednog suda navodi se da je stečajni upravnik predložio da se prizna 258,8 miliona dinara obezbeđenih, i 1,3 milijarde dinara neobezbeđenih potraživanja od te firme.

Kako je utvrdio treba osporiti 185,9 miliona dinara prijavljenih potraživanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Uprava carine Srbije potražuje 594,6 miliona dinara, a poreska uprava 24 miliona.

Potraživanja od oko 600 miliona dinara imaju firme C&A iz Luksemburga i Austrije.

C&A Moda u stečaju nema udela u kapitalu drugih privrednih subjekata, svojih nekretnina, niti vozila, dok je nad pokretnim stvarima te kompanije uspostavljeno založno pravo banke.

Ispitno ročište pred Privrednim sudom u Beogradu biće 21. decembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poverioci prijavili 1,48 milijardi dinara potraživanja od firme C&A Mode

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Dec.2022

BEOGRAD – Poverioci su prijavili 1,48 milijardi dinara potraživanja od firme C&A Mode u stečaju od čega je stečajni upravnik predložio da bude osporeno 185,9 miliona dinara. U dokumentu objavljenom na sajtu beogradskog privrednog suda navodi se da je stečajni upravnik predložio da se prizna...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.