Ponavlja se suđenje zbog droge novosadskoj grupi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponavlja se suđenje zbog droge novosadskoj grupi

Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo je presudu kojom su na ukupno 36 godina i šest meseci zatvora zimus bila osuđena petorica okrivljenih za dilovanje kokaina i marihuane u tom gradu tokom 2017. godine.

Istovremeno je četvorici produžen pritvor, a petom okrivljenom kućni pritvor, saopštio je Viši sud u Novom Sadu pred kojim će suđenje biti ponovljeno.

Ukinutom presudom Goran Jović je bio osuđen na devet godina zatvora, Miodrag Nikolić na osam godina zatvora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na sedam i po Obrad Đinović, a na po šest godina Vlatko Filipovski i Zoran Simić.

Rešenjem Apelacionog suda u Novom Sadu kojim je presuda ukinuta istovremeno je produžen pritvor Joviću, Nikoliću, Miodragu, Filipovskom i Simiću, a Đinoviću je produžena mera zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora (kućni pritvor uz nanogicu).

Viši sud u Novom Sadu je početak ponovljenog suđenja zakazao na jesen.

Pripremno ročište je zakazano za 23. septembar, a suđenje za 2. i 14. oktobar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sud ukinuo preudu petorici osuđenih na 36 godina zatvora

Izvor: B92, 26.Jul.2019

Novi Sad -- Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo je presudu petorici okrivljenih za dilovanje kokaina i marihuane u tom gradu tokom 2017. godine...Okrivljeni su bili osuđeni na ukupno 36 godina i šest meseci zatvora. Istovremeno je četvorici produžen pritvor, a petom okrivljenom kućni pritvor, saopštio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.