Sud ukinuo preudu petorici osuđenih na 36 godina zatvora

Izvor: B92, 26.Jul.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud ukinuo preudu petorici osuđenih na 36 godina zatvora

Novi Sad -- Apelacioni sud u Novom Sadu ukinuo je presudu petorici okrivljenih za dilovanje kokaina i marihuane u tom gradu tokom 2017. godine.

Okrivljeni su bili osuđeni na ukupno 36 godina i šest meseci zatvora. Istovremeno je četvorici produžen pritvor, a petom okrivljenom kućni pritvor, saopštio je Viši sud u Novom sadu pred kojim će suđenje biti ponovljeno.

Ukinutom presudom G. J. je bio osuđen na devet godina zatvora, M.N. na osam godina zatvora, na sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i po O.Đ, a na po šest godina V.F. i Z.S.

Rešenjem Apelacionog suda u Novom Sadu kojim je presuda ukinuta istovremeno je produžen pritvor G.J, M.N, V.F. i Z.S, a O.Đ. je produžena mera zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora.

Viši sud u Novom Sadu je početak ponovljenog suđenja zakazao na jesen. Pripremno ročište je zakazano za 23. septembar, a suđenje za 2. i 14. oktobar.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.