Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Jun.2023, 14:20

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu obezbedio 20 miliona dinara dobrovoljnim vatrogasnim društvima za sredstva za zaštitu od požara

NOVI SAD – Vatrogasna udruženja sa teritorije AP Vojvodine koja su aplicirala za subvencije za finansiranje programa od javnog interesa a koji su značajni za zaštitu i spašavanje od požara u 2023. godini, dobili su danas sredstva. Dobrovoljnim vatrogasnim društvima dodeljen je ukupno 41 ugovor, ukupne vrednosti 20 miliona dinara. -Pokrajinski sekretarijat nastavlja kontinuirano da […]
Vest Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu obezbedio 20 miliona dinara dobrovoljnim vatrogasnim društvima za sredstva za zaštitu od požara objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokrajina dodelila 20 miliona dinara za podršku dobrovoljnim vatrogasnim društvima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2023

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo organizovao je danas dodelu ugovora u vrednosti od 20 miliona dinara za programe 41 dobrovoljnog vatrogasnog društva na teritoriji AP Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.