Pokrajina uplatila 235 miliona dinara za gradnju Žeželjevog mosta

Izvor: Blic, 18.Jun.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrajina uplatila 235 miliona dinara za gradnju Žeželjevog mosta

Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine uplatila je danas oko 235 miliona dinara za nastavak gradnje Žeželjevog mosta u Novom Sadu.

Kako se navodi u saopštenju Uprave, sredstva su prebačena na račun Grada Novog Sada, nakon što je dostavljena potpuna i ispravna dokumentacija.

“Očekujemo da će i Grad Novi Sad uplatiti svoj deo ugovorenih sredstava i na taj način omogućiti nastavak radova na izgradnji Žeželjevog mosta”, rekao je direktor Uprave za kapitalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulaganja Vojvodine Nebojša Malenković.

On je dodao da Pokrajinska vlada i Uprava za kapitalna ulaganja Vojvodine nikada neće biti “kočničari” tog veoma važnog projekta, koji je od značaja ne samo za Novi Sad i Vojvodinu, već i za celu Srbiju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.