Pojačava se saobraćaj, povoljni uslovi za vožnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačava se saobraćaj, povoljni uslovi za vožnju

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je danas da se s približavanjem kraja radne nedelje saobraćaj pojačava i da su s obzirom na povoljne vremenske prilike uslovi za putovanje dobri, ali da vozači moraju biti oprezni zbog radova na putevima.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Kako je saopštila Uprava granične policije, putnička vozila na izlazu iz zemlje na Horgošu čekaju dva sata minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na Horgošu 2, Kelebiji i Batrovcima 60 minuta, na ulazu kod Preševa 60 minuta, kod Jabuke 30, na Gradini na izlazu 30 a na ulazu 15 minuta, a na Gostunu i na izlazu i na ulazu 20 minuta.

Na teretnim terminalima vozila na izlazu kod Sremske Rače i na Batrovcima čekaju 60 minuta.

AMSS podseća vozače da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.