AMSS: Veći broj vozila iz istočnih ka zapadnim zemljama Evrope

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Avg.2019, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Veći broj vozila iz istočnih ka zapadnim zemljama Evrope

Na autoputevima u Srbiji od jutros se očekuje veći broj vozila iz pravca istočnih ka zapadnim zemljama Evrope, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Vremenski uslovi za vožnju su bolji nego prethodnih dana. Kolovozi su suvi i vidljivost je dobra.

Prema podacima policije, putnička vozila na graničnom prelazu Horgoš prilikom izlaza čekaju oko jedan sat, dok na ulazu u zemlju gotovo da nema zadržavanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Na prelazu Gradina putnička vozila na ulaz u Srbiju čekaju 15 minuta. Na prelazu Gostun se prilikom izlaza čeka pola sata.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Radovi su u toku na više deonica u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pojačava se saobraćaj, povoljni uslovi za vožnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2019

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je danas da se s približavanjem kraja radne nedelje saobraćaj pojačava i da su s obzirom na povoljne vremenske prilike uslovi za putovanje dobri, ali da vozači moraju biti oprezni zbog radova na putevima...Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.