Radovi na više putnih pravaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2020, 08:20

Radovi na više putnih pravaca

JP Putevi Srbije saopštilo je da će na državnom putu II A reda broj 223, deonica Donja Glama- Bela Palanka i deonica skretanje za Pajež - Donja Glama, zbog izvođenja radova na asfaltiranju kolovoza na snazi biti obustava saobraćaja, od 2. novembra do 25. decembra od 9 do 16 časova.

Alternativni putni pravac je: od Periša do Jalovika (državni put II A reda br. 222) od Jalovike do Pirota (državni put II A reda br. 221) i od Pirota do Bele Palanke (državni put II A reda >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << br. 259). Izvodiće se i radovi na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja ,,Vrčin“ - petlja ,,Umčari“, i to sledećom dinamikom: - od 2. novembra do 9. novembra , smer Niš-Beograd, radovi u srednjem pojasu, za saobraćaj se zatvara preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom saobraćajnom trakom. Radovi će se izvoditi u pokretu, u dnevnim uslovima rada.

Od 09. novembra do 16. novembra , smer Niš-Beograd, radovi na mašinskom-ručnom kresanju denivelisane bankine. Radovi će se izvoditi u zaustavnoj saobraćajnoj traci, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom i voznom saobraćajnom trakom. Radovi će se izvoditi u pokretu, u dnevnim uslovima rada. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

JP „Putevi Srbije“ saopštili su da se produžavaju radovi do 20. novembra na izgradnji servisnih saobraćajnica za prateće sadržaje uz državni put I A reda broj 1, deonica između „Temerinske petlje“ i petlje „Kać“.

Za saobraćaj zatvorena jedna od dve saobraćajne traka (smer Beograd - Novi Sad). Predmetna faza obuhvata radove na gradilištu van kolovoza auto-puta, tačnije na paralelnoj saobraćajnici, sa ulazom na gradilište.

U neposrednoj zoni radova u dužini od 100 m ograničenje brzine je 40 km/h.

Produžavaju se radovi na državnom putu II B reda broj 313, deonica Vrdnik - Irig do 1. decembra. U toku izvođenja radova povremeno dolazi do naizmeničnog propuštanja vozila (ali ne svakog dana).

Nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na autoputevima Republike Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPREZ ZBOG MAGLE! AMSS: Popodne se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja

Izvor: Blic, 30.Okt.2020

U Srbiji se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja u drugom delu dana, zbog čega će vozačima biti potrebno više strpljenja za prolazak pojedinih deonica, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.