Pojačan intenzitet saobraćaja popodne, oprez zbog magle

Izvor: B92, 30.Okt.2020, 08:04

Pojačan intenzitet saobraćaja popodne, oprez zbog magle

Beograd -- U Srbiji se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja u drugom delu dana, zbog čega će vozačima biti potrebno više strpljenja za prolazak pojedinih deonica.

Vozače u jutarnjim i večernjim časovima očekuje pojava magle na deonicama koje prolaze kroz kotline i klisure, kao i na mostovima, pa iz AMSS savetuju opreznu vožnju.

Poslednji radni dan u oktobru donosi vremenske prilike slične jučerašnjim, sa povremenom slabom kišom u severnim i istočnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krajevima.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja vozila.

Nema dužeg čekanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Kamioni na Horgošu na izlazu iz zemlje čekaju oko četiri sata, dok na drugim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radovi na više putnih pravaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2020

JP Putevi Srbije saopštilo je da će na državnom putu II A reda broj 223, deonica Donja Glama- Bela Palanka i deonica skretanje za Pajež - Donja Glama, zbog izvođenja radova na asfaltiranju kolovoza na snazi biti obustava saobraćaja, od 2. novembra do 25. decembra od 9 do 16 časova...Alternativni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.