Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Apr.2023, 19:33

Patrijarh Porfirije u subotu i u nedelju u Mrkonjić Gradu

Patrijarh srpski Porfirije boraviće sutra i u nedelju, 30. aprila, u poseti Mrkonjić Gradu, gde će biti osveštan obnovljen Hram Rođenja Presvete Bogorodice koji je teško oštećen u poslednjem ratu 1995. godine, kada ga je granatirala hrvatska vojska. Patrijarh Porfirije će u subotu u 17.45 časova prisustvovati svečanoj doksologiji, koja će biti služena u čast […]
Vest Patrijarh Porfirije u subotu i u nedelju u Mrkonjić Gradu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Patrijarh u Mrkonjić Gradu: Gde je Srbin vezan crkvom i verom, zna kome pripada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2023, 05:47

Patrijarh srpski Porfirije izjavio je večeras u Mrkonjić Gradu, gde će sutra osveštati obnovljeni Hram Rođenja Presvete Bogorodice oštećen u ratu 1995. godine, da tamo gde je Srbin vezan crkvom i verom on zna ko je, kome pripada i ima svoj pravoslavni sistem vrednosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.