Pajtić zadovoljan pozitivnom ocenom EK o Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2012, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić zadovoljan pozitivnom ocenom EK o Vojvodini

NOVI SAD -

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić izrazio je danas zadovoljstvo pozitivnom ocenom koju je Evropska komisija u svom izveštaju o napretku Srbije izrekla o Vojvodini, za napore koje Pokrajina ulaže u očuvanje identiteta nacionalnih zajednica.

Pajtić je u razgovoru sa ambasadorom Grčke u Srbiji Dimostenisom Stoidisom izrazio zabrinutost zbog generalne ocene koju je Srbija dobila, jer preciziranje datuma pregovora o ulasku u EU ne ide očekivanom dinamikom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što se može odraziti i na ukupni razvoj zemlje, preneo je Pokrajinski sekretarijat za informacije.

Stoidis je izrazio nadu da će predsedavanje Grčke Evropskom unijom u prvoj polovini 2014. godine biti produktivno za Srbiju i da će doprineti dinamičnijem odnosu Srbije u pregovorima koje će voditi sa EU.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bojan Pajtić zadovoljan ocenom EK o Vojvodini

Izvor: Glas javnosti, 15.Okt.2012

NOVI SAD - Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić izrazio je danas zadovoljstvo pozitivnom ocenom koju je Evropska komisija u svom izveštaju o napretku Srbije izrekla o Vojvodini, za napore koje Pokrajina ulaže u očuvanje identiteta nacionalnih zajednica...Pajtić je u razgovoru sa ambasadorom...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.