PA: Radionica Sama svoja bike majstorka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2016, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA: Radionica "Sama svoja bike majstorka"

U prostoru dvorane Apolo Doma omladine u Pančevu danas od 11 do 14 časova, u okviru programa Ženski dan, biće održana radionica "Sama svoja bike majstorka". Ulaz je slobodan.

Cilj radionica je da ohrabri i nauči žene kako same da se pobrinu za osnovne popravke bicikla - promenu gume, lepljenje flekica, skidanje točkova, skidanje lanca, promenu sedišta, volana i drugo.

Voditeljke radionice biće Nina Đurđević Filipović i Ivana Miučić.

Nina koristi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biciklizam u aktivističke svrhe – za LGBT prava, za mirovni aktivizam i žensko zdravlje. Ali i za putovanje i avanturu. Ivana je po profesiji profesorica fizičkog vaspitanja, biciklistkinja od svoje pete godine, bivša državna prvakinja u drumskom biciklizmu. Trenutno je aktivistkinja u Gaytenu, navodi se u pozivu.

Poželjno je da žene koje žele da se uključe u radionicu ponesu pumpe, skidače za gume i francuske ključeve.

Program Ženski dan organizuje Ženska mirovna grupa Pančevo, uz podršku Rekonstrukcija ženskog fonda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.