Otvoren konkurs za upis studentata za obrazovanje vaspitača u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2020, 14:00

Otvoren konkurs za upis studentata za obrazovanje vaspitača u Kikindi

Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Kikindi otvorila je konkurs za upis studenata osnovnih studija za školsku 2020/2021. godinu.

Na raspolaganju će biti 95 mesta za smer strukovni vaspitač dece predškolskog uzrasta, kao i 25 mesta za strukovnog vaspitača za tradicionalne igre. Školarina za studente na samofinansiranju iznosiće 48.000 dinara. Prijava kandidata počinje 20. juna, a prijemni ispit obaviće se 27. juna.

Škola je objavila konkurs >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za master strukovne studije, odnosno akreditovan program master strukovni vaspitač. Predviđeno je 50 slobodnih mesta, a školarina iznosi 70.000 dinara. Prijavljivanje kandidata počinje 1. juna i trajaće do 30. septembra 2020. godine.

Kikindska Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača raspisala je i upis studenata na treću godinu strukovnih studija, odnosno na doškolovanje za one koji imaju završenu Višu školu za obrazovanje vaspitača u prethodnom periodu. Studenti sami snose troškove koji iznose 48.000 dinara. Prijavljivanje i upis kandidata je do 1. oktobra 2020. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.