Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Jan.2023, 23:01

Oštra objava predsednika Vučića: Srbija nije napala nijednu zemlju, mi samo hoćemo da budemo svoji na svome!

SRBIJA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je usled nedavnih dešavanja oko KiM, ali i pozicije Srbije na putu ka evropskim integracijama, postavio pitanje svima onima koji poštuju isključivo tačke koje se tiču ličnih interesa. – Pitam predstavnike i četvorke, i petorke, i trojke, i sve koji dolaze u Beograd – kako imate poštovanje prema svim rezolucijama […]
Vest Oštra objava predsednika Vučića: Srbija nije napala nijednu zemlju, mi samo hoćemo da budemo svoji na svome! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

"SRBIJA NIJE NIKOGA NAPALA, SAMO JEDNO TRAŽIMO" Vučić jasno istakao: Imam pitanje za sve predstavnike koji dolaze u Beograd... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić skrenuo je pažnju na dvostruke standarde međunarodne zajednice...Aleksandar Vučić se oglasio na svom Instagram profilu na temu teritorijalnog integriteta Srbije i trenutne situacije u kojoj se nalazi naša zemlja...- Mi nismo članica Evropske unije još, iako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.