Na putevima večeras promenljive i nestabilne prilike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2021, 06:53

Na putevima večeras promenljive i nestabilne prilike

Ove večeri na putevima vozače očekuju prema najavama meteorologa promenjive i nestabilne vremenske prilike, a moguća je kiša na području Pomoravlja i Šumadije, pa Automotosavez savetuje vozačima opreznu vožnju u slučaju da naiđu na mokre kolovoze.

AMS upozorava da se do 22. juna produžavaju radovi na rekonstrukciji kolovoznog zastora na deonici Inđija - Novi Slankamen, a u toku izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i prekosutra planirani su radovi u tunelima Lipak i "Železnik" na Obilaznici oko Beograda i to sutra od 9 do 17 časova u desnoj cevi tunela Lipak za saobraćaj će biti zatvorena jedna saobraćajna traka, u smeru ka petlji Orlovača, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

U sredu od 9 do 17 časova u desnoj cevi tunela Železnik

za saobraćaj će biti zatvorena jedna saobraćajna traka, u smeru ka petlji Orlovača, a saobraćaj će se odvijati slobodnom trakom.

Od sutra se izvode radovi na pojačanom održavanju auto-puta između Sremske Mitrovice i Rume u oba smera. Za vreme radova

saobraćaj će se odvijati dvosmerno na desnom kolovozu auto-puta, u smeru ka Beogradu.

Od danas do 19. juna od 9 do 16 časova izvodiće se radovi na na autoputu kroz Beograd od petlje Aerodrom do petlje

Lasta u oba smera. U zoni radova biće zatvorena zaustavna saobraćajna traka, a dok će se saobraćaj odvijati voznom i preticajnom trakom i usporeno na isključnim trakama.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične Policije nema zdržavanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Teretna vozila čekaju na prelazima 180 minuta na Kelebiji i Horgošu, 120 na Batrovcima, a 90 na prelazu Šid.

Radovi na obilaznici oko Beograda

Na Obilaznici oko Beograda, će se sutra i u sredu izvoditi redovni, periodični, servisni pregledi tunelske opreme i sistema u tunelima "Lipak" i "Železnik", saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Sutra, u periodu od 9 do 17 sati, u desnoj cevi tunela "Lipak", za saobraćaj će biti zatvorena jedna saobraćajna traka, u smeru ka petlji Orlovača, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

U sredu, u periodu od 9 do 17 sati, u desnoj cevi tunela "Železnik", za saobraćaj će biti zatvorena jedna saobraćajna traka, u smeru ka petlji Orlovača, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na državnom putu II A reda broj 126, na deonici Inđija - Novi Slankamen, produžava se izvođenje radova na rekonstrukciji kolovoznog zastora.

U toku izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

JP "Putevi Srbije", u saopštenju, takođe, navodi da nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na autoputevima Republike Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UPOZORENJE ZA VOZAČE: Oprez u vožnji zbog mogućih PJUSKOVA, ODRONA i magle, na graničnim prelazima čeka se do 3 sata

Izvor: Blic, 14.Jun.2021

Nastavlja se period promenljivog stanja kolovoza i uslova u kojima je vožnja teža, s obzirom na moguće povremeno jače pljuskove, jer ih prema najavama metereologa i danas treba očekivati, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.