AMSS: Oprez u vožnj zbog mogućih pljuskova tokom dana

Izvor: B92, 14.Jun.2021, 06:50

AMSS: Oprez u vožnj zbog mogućih pljuskova tokom dana

Beograd -- Nastavlja se period promenljivog stanja kolovoza i uslova u kojima je vožnja teža, s obzirom na moguće povremeno jače pljuskove, kažu iz AMSS.

Vidlijvost može biti smanjena zbog magle pored reka i planinskih prevoja, dok na putevima pored stenskih useka povremeni odroni mogu donositi opasnost za vreme vožnje zato i danas vozite pažljivije, smanjite brzinu i povećajte odstojanje između vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije - dobijenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u 05.15 časova, zadržavanja terenih vozila na našim graničnim prelazima na izlazu iz zemlje:

GP Kelebija, tri sata.

GP Horgoš, tri nsata,

GP Batrovci, dva sata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na putevima večeras promenljive i nestabilne prilike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2021

Ove večeri na putevima vozače očekuju prema najavama meteorologa promenjive i nestabilne vremenske prilike, a moguća je kiša na području Pomoravlja i Šumadije, pa Automotosavez savetuje vozačima opreznu vožnju u slučaju da naiđu na mokre kolovoze...AMS upozorava da se do 22. juna produžavaju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.