Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2023, 10:17

Nevreme izazvalo probleme širom Srbije, dežurne ekipe rade na sanaciji (VIDEO)

Tokom prethodne noći nevreme praćeno jakim vetrom i kišom zahvatilo je teritoriju Republike Srbije usled čega su pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a imali 201 intervenciju u kojima je bilo angažovano 505 vatrogasaca-spasilaca sa 203 vozila i tom prilikom evakuisali i spasili 20 osoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MUP: Više od 200 intervencija, 20 osoba spaseno tokom nevremena u Srbiji

Izvor: VOA, 20.Jul.2023

U noći između srede i četvrtka, nevreme praćeno jakim vetrom i kišom zahvatilo je teritoriju Srbije, usled čega su pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a imali 234 intervencije i evakuisali i spasili 20 osoba, saopštio je MUP. Najviše spasavanja bilo je u Novom Sadu - 12, četiri u...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.