Ohrabrujući rezultati turizma u Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2020, 12:05

Ohrabrujući rezultati turizma u Vojvodini

Vojvodinu je za pola godine posetilo 111.000 turista što je 54 posto manje nego 2019. godine, ali je reč o ohrabrujućem rezultatu, rekla je danas direktorka Turističke organizacije Vojvodine Nataša Pavlović.

Na panelu "Bolje u lavoru nego na moru" online konferencije "Turizam u regionu u godini koju je pojela korona", čiji je organizator Color medija grup, Pavlović je rekla da je u Vojvodini ostvareno 50 odsto manje noćenja nego u prvoj polovini 2019. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Navela je da je u Subotici i Paliću zapažen porast stranih turista, a da je dobar rezultat u seoskom turizmu postigao Žabalj.

TOV je pored digitalnog marketinga, promovisao obilazak Vojvodine bicklom, više ruta u Potiskim opštinama, a vojvođanski izleti su promovisani kroz kampanju "Tako blizu, a tako uzbudljivi".

"Vaučeri u Vojvodini su ove godine na višem nivou nego do sada. Popunjenost privatnog smestaja u seoskom turizmu je visoka. Do kraja avgusta i prva polovina septembra su prema rezervacijama popunjeni", rekla je ona.

Dodala je da je pokrenuta i kampanja "Odmor na vojvođanski način" koja će obuhvatiti gradove Vršac, Sombor, Apatin, Inđiju i Staru Pazovu

Od prošle nedelje otvorene su granice sa Rumunijom, a kako ističe Nataša Pavlović rezultati se već vide.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.