Od utorka kreće voz iz Subotice za Bar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2018, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od utorka kreće voz iz Subotice za Bar

Od utorka, 19. juna počeće da saobraća međunarodni voz "Panonija" iz Subotice za Bar, a dan kasnije, 20. juna, i iz Bara za Suboticu, najavilo je danas preduzeće "Srbija voz".

Voz će iz Subotice za Bar polaziti u 16:45, preko stanice Beograd Centar.

Iz Bara za Suboticu voz će polaziti u 16:50 sati.

Iz preduzeća podsećaju da od sutra, 16. juna, vozovi iz Beograda za Bar polaze iz stanice Topčider, u dva termina - u 9:21 i u 21:21čas.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kreće voz iz Subotice za Bar naredne nedelje

Izvor: BKTV News, 15.Jun.2018

Međunarodni voz "Panonija" počeće da saobraća iz Subotice za Bar od utorka 19. juna, a dan kasnije, 20. juna, i iz Bara za Suboticu, najavilo je preduzeće "Srbija voz"...Voz će iz Subotice za Bar polaziti u 16:45, preko stanice Beograd Centar...Iz Bara za Suboticu voz će polaziti u 16:50 sati...Iz...

Nastavak na BKTV News...

Do topčiderskog voza samo "trojkom"

Izvor: Večernje novosti, 16.Jun.2018, 00:29

Od sutra međunarodni voz koji saobraća ka Jadranskom moru kreće sa novog koloseka u Topčideru. Trenutno nije u planu uspostavljanje nove linije gradskog prevoza PUTNICI koji sutra krenu u pravcu Crne Gore međunarodnom železničkom prugom, umesto sa Glavne železničke stanice,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.