Od sutra Centar za respiratorne infekcije u zrenjaninskom Domu zdravlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2020, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra Centar za respiratorne infekcije u zrenjaninskom Domu zdravlja

U Domu zdravlja “Dr Boško Vrebalov” u Zrenjaninu sutra (četvrtak 26. mart), počinje sa radom Centar za respiratorne infekcije. Centar se nalazi u prostorijama ambulante Zeleno polje (Baranjska ulica br. 18), a radno vreme biće svakog radnog rada od 7 do 18 časova.

„Centar je namenjen pacijentima sa teritorije grada, a pacijenti iz naseljenih mesta biće zbrinuti od strane izabranih lekara u svojim mestima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao i do sada. Oni sa temperatuom i respiratornim tegobama treba prvo da se jave svom izabranom lekaru, a po potrebi i proceni izabranog lekara biće upućivani u Centar za respiratorne infekcije”, objašnjavaju u zrenjaninskom Domu zdravlja.

Oni čiji su izabrani lekari u ambulanti Zeleno polje (imaju karton u toj ambulanti), ukoliko treba da dobiju redovnu terapiju ili imaju bilo koji drugi zdravstveni problem, mogu se javiti svojim izabranim lekarima na sledećim adresama i telefonima:

Dr Simo Mijatović radi u I ambulanti (Trg Dositeja Obradovića bb), telefon: 064/827 93 98

Dr Klara Harmati radi u VII ambulanti ( Mihajla Predića 19), telefon: 064/827 93 80

Dr Ana Marinković radi u IXa ambulanti ( Bulevar Veljka Vlahovića 11), telefon: 064/827 93 83

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dom zdravlja Kanjiža uveo novi raspored rada u naseljima opštine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2020

Dom zdravlja Kanjiža zbog vanrednog stanja uveo je novi raspored rada u naseljima opštine Kanjiža...Kanjiža:..Hitna služba radi 24 cata - glavni ulaz stare zgrade, Ambulanta za respiratorne infekcije 24 h - sporedni ulaz stare zgrade, Call centar radi 24 h...Lekar za odrasle radi u dve smene od...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.