Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Nov.2023, 13:25

Od ponedeljka počinje zakazivanje dijagnostičkih pregleda na magnetnoj rezonanci u zrenjaninskoj bolnici

ZRENJANIN – Od ponedeljka, 06.novembra počinje zakazivanje dijagnostičkih pregleda na magnetnoj rezonanci u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“, saopšteno je danas iz ove zdravstvene institucije. Uput za pregled daje lekar opšte prakse u domu zdravlja, na osnovu izveštaja lekara specijaliste. „Da bi zakazao magnetnu rezonancu, pacijent sa uputom lekara opšte prakse i Izveštajem lekara specijaliste koji […]
Vest Od ponedeljka počinje zakazivanje dijagnostičkih pregleda na magnetnoj rezonanci u zrenjaninskoj bolnici objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Poznato kada počinje zakazivanje pregleda magnetnom rezonancom u Zrenjaninu

Izvor: B92, 03.Nov.2023, 10:17

Zakazivanje dijagnostičkih pregleda magnetnom rezonancom u Opštoj bolnici "Đorđe Joanović" Zrenjanin počinje od ponedeljka, 13. novembra, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.