Od policije se očekuje da zada udarac mafiji u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od policije se očekuje da zada udarac mafiji u Novom Sadu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas u Novom Sadu da od policije očekuje da zada oštar i odlučan udarac narko-mafiji u ovom gradu i da u toj borbi ne sme biti ni neodlučnosti ni slabosti. 

"Moramo da pobedimo u sukobu sa kriminalacima, oni moraju da dobiju jasnu poruku države da takvom delovanju na teritoriji naše zemlje nema mesta. Razgovarali smo sa policijskim službenicima i posebno mi je stalo da naši ljudi, koji se bave svakako jednim od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najtežih poslova u zemlji, potpuno shvate da građani od njih očekuju neprekidne aktivnosti na suzbijanju kriminala i maksimalno angažovanje kako bi naša zemlja bila bezbedna i sigurna", naglasio je Stefanović.

On je danas posetio Policijsku upravu Novi Sad i novosadski odred Žandarmerije.

Ministar je sa pripadnicima Žandarmerije razgovarao o zadacima koji su pred ovom jedinicom, pogotovo u današnje vreme kada se od nje očekuje da u svakom trenutku bude spremna da izvrši svaki zadatak vezan za bezbednost naše zemlje.

"Moral ljudi u ovom odredu je na izuzetno visokom nivou i oni su potpuno spremni da u svakom trenutku, bez bilo kakvog oklevanja, krenu u izvršenje zadataka koji se tiču bezbednosti naše zemlje", rekao je on.

Pripadnici Žandarmerije razumeju koliko njihova zemlja očekuje od njih i koliko su važni u sistemu zaštite bezbednosti, ne samo od kriminala, već i terorizma i svih drugih izazova koji mogu da ugroze bezbednost na bilo kom delu teritorije Srbije, kaže Stefanović.

On je istakao da mu je drago što pripadnici Žandarmerije svoje zadatke shvataju ozbiljno i što su spremni da, vrlo često rizikujući i svoje živote, u svakom trenutku budu na usluzi svom narodu, navodi se u saopštenju MUP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović u Novom Sadu: Od policije se očekuje da zada UDARAC MAFIJI

Izvor: Blic, 31.Maj.2019

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas u Novom Sadu da od policije očekuje da zada oštar i odlučan udarac narko-mafiji u ovom gradu i da u toj borbi ne sme biti ni neodlučnosti ni slabosti.

Nastavak na Blic...

Stefanović: Od policije se očekuje da zada udarac mafiji

Izvor: B92, 31.Maj.2019

Ministar Nebojša Stefanović kaže da od policije očekuje da zada oštar i odlučan udarac narko-mafiji u i da u toj borbi ne sme biti ni neodlučnosti ni slabosti...„Moramo da pobedimo u sukobu sa kriminalacima, oni moraju da dobiju jasnu poruku države da takvom delovanju na teritoriji naše zemlje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.