Stefanović: Zadati odlučan udarac narko-mafiji u Novom Sadu

Izvor: RTS, 31.Maj.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Zadati odlučan udarac narko-mafiji u Novom Sadu

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je u Novom Sadu da od policije očekuje da zada oštar i odlučan udarac narko-mafiji u ovom gradu i da u toj borbi ne sme biti ni neodlučnosti ni slabosti.
Ninistar Stefanović je poručio da kriminalaci moraju da dobiju jasnu poruku države da takvom delovanju na teritoriji naše zemlje nema mesta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Razgovarali smo sa policijskim službenicima i posebno mi je stalo da naši ljudi, koji se bave svakako jednim od najtežih poslova u zemlji, potpuno shvate da građani od njih očekuju neprekidne aktivnosti na suzbijanju kriminala i maksimalno angažovanje kako bi naša zemlja bila bezbedna i sigurna", naglasio je Stefanović prilikom posete Policijskoj upravi Novi Sad i novosadskom odredu Žandarmerije.
Ministar je sa pripadnicima Žandarmerije razgovarao o zadacima koji su pred ovom jedinicom, pogotovo u današnje vreme kada se od nje očekuje da u svakom trenutku bude spremna da izvrši svaki zadatak vezan za bezbednost naše zemlje.
"Moral ljudi u ovom odredu je na izuzetno visokom nivou i oni su potpuno spremni da u svakom trenutku, bez bilo kakvog oklevanja, krenu u izvršenje zadataka koji se tiču bezbednosti naše zemlje. Pripadnici Žandarmerije razumeju koliko njihova zemlja očekuje od njih i koliko su važni u sistemu zaštite bezbednosti, ne samo od kriminala, već i terorizma i svih drugih izazova koji mogu da ugroze bezbednost na bilo kom delu teritorije Republike Srbije", rekao je Stefanović.
Ministar je istakao da mu je drago što pripadnici Žandarmerije svoje zadatke shvataju ozbiljno i što su spremni da, vrlo često rizikujući i svoje živote, u svakom trenutku budu na usluzi svom narodu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Od policije se očekuje da zada udarac mafiji u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2019

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je danas u Novom Sadu da od policije očekuje da zada oštar i odlučan udarac narko-mafiji u ovom gradu i da u toj borbi ne sme biti ni neodlučnosti ni slabosti. .."Moramo da pobedimo u sukobu sa kriminalacima, oni moraju da dobiju jasnu poruku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.