Obustavljena proizvodnja u Juvitani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Nov.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustavljena proizvodnja u Juvitani

Po nalogu Predsednika Poslovnog sistema "Swisslion Takovo", Rodoljuba Draškovića obustavljena je proizvodnja u fabrici dečje hrane " Juvitana " u Inđiji, saopštila je danas ova kompanija.

Dodaje se das u svi zaposleni od danas na prinudnom odmoru, a zabrana proizvodnje trajaće dok se ne ispita zdravstvena ispravnost kako sirovina tako i gotovih proizvoda, koji se nalaze na lageru u fabrici.

"Sprovodi se nalog Predsednika Poslovnog sistema "Swisslion Takovo" da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sve sirovine i gotovi proizvodi ponovo uzorkuju i da se dostave akreditovanim laboratorijama radi utvrđivanja činjeničnog stanja. Obaveza Kompanije "Takovo" jeste da uništi zalihe sirovina i gotovih proizvoda, ukoliko se dokaže da su zdravstveno neispravne", dodaje se u saopštenju.

Navodi se da će, ukoliko se dokaže nalaz Ministarstva zdravlja Republike Srbije, fabrika dečje hrane "Juvitana" biti trajno zatvorena.

"Fabrika će se dislocirati , odnosno izmestiti tamo gde će se na tržištu obezbediti sirovine zdravstveno ispravne za proizvodnju dečje hrane. Poslovni sistem "Swisslion-Takovo" neće dozvoliti gašenje najačeg brenda u proizvodnji dečje hrane "Juvitana", kaže se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.