Obnovljena bista slikara Uroša Predića u zrenjaninskom Karađorđevom parku

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Dec.2022, 10:34

Obnovljena bista slikara Uroša Predića u zrenjaninskom Karađorđevom parku

ZRENJANIN – U Karađorševom parku, u sredu 07. decembra sa početkom u 11 časova, svečano će biti otkrivena obnovljena bista čuvenog srpskog slikara Uroša Predića u Aleji velikana. Bista je obnovljena u saradnji Rotari klub Zrenjanin, Gradske uprave, Narodnog muzeja Zrenjanin i kademskog vajara Miloša Vasiljevića. Bista Uroša Predića je ukradena pre više od jedne […]
Vest Obnovljena bista slikara Uroša Predića u zrenjaninskom Karađorđevom parku objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bista Uroša Predića vraćena u Aleju velikana u Zrenjaninu

Izvor: Danas, 05.Dec.2022

Novoizrađena bista slikara Uroša Predića, rad vajara Miloša Vasiljevića, postavljena je na postament u Aleji velikana u Zrenjaninu a njeno svečano otvaranje zakazano je za sredu, 7. decembar u 11 časova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.