Oblačno, mestimično slaba kiša i susnežica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2013, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno, mestimično slaba kiša i susnežica

NOVI SAD -

U Srbiji će danas preovladavati oblačno vreme i mestimično će padati kiša i susnežica, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Slaba kiša i susnežica će padati uglavnom u severnim i centralnim krajevima. Na planinama se očekuje sneg.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, na jugu južni i jugoistočni. Najniža temperatura biće od minus tri do dva, a najviša od četiri na severozapadu, do devet stepeni na jugoistoku zemlje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
U Novom Sadu se danas takođe očekuje oblačno vreme. Posle podne i uveče povremeno će padati slaba kiša. Duvaće slab, severozapadni vetar. Najniža temperatura biće jedan, a najviša pet stepeni.

U Novom Sadu i ostalim delovima Srbije će i u narednih nedelju dana preovladavati oblačno vreme s kišom, a na visokim planinama se očekuje sneg.

U subotu i nedelju će u južnom Banatu, Beogradu i planinama povremeno duvati olujni jugoistočni vetar.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za danas

Hronični bolesnici i dalje mogu osećati tegobe zbog nepovoljnih biometeoroloških prilika. Najizraženije će biti kod astmatičara i reumatičara.

Od meteoropatskih reakcija mogući su razdražljivost, glavobolja i pospanost.

Detaljniju vremensku prognozu možete da pogledate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.