VREMENSKA PROGNOZA: Oblačno, mestimično kiša i slab sneg

Izvor: S media, 17.Feb.2013, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMENSKA PROGNOZA: Oblačno, mestimično kiša i slab sneg

U Srbiji će jutro biti maglovito, a oblačno vreme uz kišu mestimično ili slab sneg, zadržaće se tokom dana, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Kiša ili sneg će padati uglavnom u južnim i centralnim krajevima.

Duvaće slab do umeren, pretežno istočni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura biće od minus dva do dva stepena, a najviša dnevna od tri do sedam stepeni.

U Beogradu se očekuje pretežno oblačno i uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << suvo vreme.Duvaće slab severoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko nula, a najviša dnevna oko pet stepeni.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 18. februar 2013:

Meteorološke prilike neće pogodovati srčanim bolesnicima i astmatičarima. Meteoropate mogu osetiti uznemirenost, nesanicu i bol u kostima i zglobovima.

(Beta)

Foto: Beta/Dragan Gojic/DS

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ponedeljak mestimično slaba kiša, ponegde i sneg

Izvor: Kurir, 17.Feb.2013

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Srbije, minimalna temperatra biće od -2 do 2, a najviša dnevna od 3 do 7 stepeni..BEOGRAD - U Srbiji će sutra ujutru biti maglovito i tmurno, a tokom dana pretežno oblačno, mestimično sa kišom ili slabim snegom, uglavnom u južnim i centralnim krajevima....

Nastavak na Kurir...

Oblačno, mestimično kiša i slab sneg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2013, 01:35

BEOGRAD -..U Srbiji će sutra jutro biti maglovito, a oblačno vreme uz kišu mestimično ili slab sneg, zadržaće se tokom dana, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije...Kiša ili sneg će padati uglavnom u južnim i centralnim krajevima...Duvaće slab do umeren, pretežno istočni i severoistočni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.