O radio prenosi uživo Koncert godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2014, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O radio prenosi uživo Koncert godine

O radio će uživo prenositi sve koncerte sa tradicionalnog petnaestog po redu novosadskog Koncerta godine, koji će biti održan danas na Spensu. Redakcija O radija biće spremna već od 16 časova, a sam koncert i prenos uživo otvoriće novosadski bend Grate.

Novinari i voditelji O radija biće na koncertu od početka do kraja, a u studiju će ugostiti neke od zvezda i u razgovoru preneti deo atmosfere svima koji nisu planirali da posete ovu žurku, ali bi ipak voleli da znaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šta se sve tamo dešava.

Očekuju vas sjajna gostovanja, vesti iz koncerntne sale i zanimljivosti iz publike, a koncert ćete moći da pratite i kroz tekstove na sajtu i na Twitter-u i Facebook-u O radija.

Publika će na Koncertu godine imati priliku da čuje bendove Dubioza kolektiv, koja nastupa treći put na ovom događaju, zatim S.A.R.S, Prljavog inspektora Blažu i Kljunove, Škrtice, bend koji čine članovi sastava Straight Mickey and The Boyz, Veliki Prezir i Jarbole.

Večeras će nastupiti i Marčelo & Iskaz, sa najnovijim albumom, Hornsman Coyote, Sopot iz Banjaluke, a među zvezdama na bini pojaviće se Goblini i Bad Copy.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.