13. decembar  2014. 16.15  →  18.29 | Izvor: Oradio

O radio prenosi uživo Koncert godine

NOVI SAD -

O radio će uživo prenositi sve koncerte sa tradicionalnog petnaestog po redu novosadskog Koncerta godine, koji će biti održan danas na Spensu. Redakcija O radija biće spremna već od 16 časova, a sam koncert i prenos uživo otvoriće novosadski bend Grate.

video icon

Novinari i voditelji O radija biće na koncertu od početka do kraja, a u studiju će ugostiti neke od zvezda i u razgovoru preneti deo atmosfere svima koji nisu planirali da posete ovu žurku, ali bi ipak voleli da znaju šta se sve tamo dešava.

Očekuju vas sjajna gostovanja, vesti iz koncerntne sale i zanimljivosti iz publike, a koncert ćete moći da pratite i kroz tekstove na sajtu i na  Twitter- u i Facebook -u O radija.

Publika će na Koncertu godine imati priliku da čuje bendove Dubioza kolektiv, koja nastupa treći put na ovom događaju, zatim S.A.R.S, Prljavog inspektora Blažu i Kljunove, Škrtice, bend koji čine članovi sastava Straight Mickey and The Boyz , Veliki Prezir i Jarbole.

Večeras će nastupiti i Marčelo & Iskaz, sa najnovijim albumom, Hornsman Coyote , Sopot iz Banjaluke, a među zvezdama na bini pojaviće se Goblini i Bad Copy.

 

Tagovi