Novosadska toplana nesmetano isporučuje energiju za zagrevanje (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2022, 14:43

Novosadska toplana nesmetano isporučuje energiju za zagrevanje (AUDIO)

Grejna sezona je u toku a iz Novosadske toplane poručuju korisnicima da u slučaju eventualnih problema kontaktiraju ovo preduzeće.

Od jutros kao i prethodnih dana, sve je u najboljem redu, svi objekti priključeni na sistem Novosadske toplane su topli, sa svih 6 toplotnih izvora nesmetano se isporučuje toplotna energija za zagrevanje. Novosadska toplana garantuje ujednačene, kontinuirane i prijatne temperature u objektima koje zagrevamo i u skladu sa spoljašnim uslovima, temperaturama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i režimom rada, isporučuje se potrebna količina toplotne energije za zagrevanje odnosno održavanje temperatura prijatnih za boravak u zatvorenom, kaže portparolka Novosadske toplane Ivana Stanimirović.

Ukoliko naši sugrađani imaju bilo kakav problem sa grejanjem, potrošnom vodom, curenjem instalacija najefikasnije je da se odmah obrate Novosadskoj toplani i ukoliko je rešavanje problema naša ingerencija, reonski monter u najkraćem vremenskom roku odlazi na teren i rešava problem. U drugom slučaju, naše korisnike i sve koji nas pozovu, upućujemo na preduzeće nadležno za rešavanje problema. U slučaju curenja instalacija, broj za prijavu je 488-11-05 i on je na raspolaganju 24 časa te molim naše korisnike da ovaj broj telefona koriste samo za ovaj problem, apeluje Stanimirović.

Ostale probleme građani mogu prijaviti na broj telefona 0800-100-021 svakog dana od 6 do 22 časa. Korisnici mogu da nas posete i u našim prostorijama u ulici Vladimira Nikolića 1. Podsećam korisnike da mogu da nam se u slučaju reklamacija obrate i putem SMS-a svakog dana od 6 do 22 časa, na brojeve telefone 064 81-81-580 i 064 81-81-581 uz navođenje imena i prezimena, tačnu adresu, sprat i broj stana i kratak opis reklamacije u cilju što efikasnijeg rešavanja problema, navodi Stanimirović.

Novosadska toplana gradi vrelovodnu mrežu u blokovskom delu parne strane Kisačke ulice naspram Bulevara Jaše Tomića, i u Ulici Branka Radičevića u delu od Kisačke do Ulice Đorđa Zličića.

Detaljnije u audio zapisu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.