Novi Sad: Uhapšen sumnje da je tukao devojku u automobilu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020, 15:05

Novi Sad: Uhapšen sumnje da je tukao devojku u automobilu

Novosadska policija uhapsila je danas D.S. (1991), osumnjičenog da je u automobilu tukao svoju dvadesetosmogodišnju devojku, ne dozvoljavajući joj da napusti vozilo, i naneo joj lake telesne povrede.

Osumnjičenom D. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, izrečena mu je mera privremene zabrane da kontaktira devojku i prilazi joj, navodi se u saopštenju MUP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uhapšen nakon što je tukao devojku u kolima

Izvor: NoviSad.com, 27.Nov.2020

D. S. (29) uhapšen je nakon što je tukao svoju devojku u kolima. Kako navode u novosadskoj policiji, on je osumnjičen da je prekjuče u automobilu tukao 28-godišnjakinju, ne dozvoljavajući joj da napusti vozilo i pritom joj naneo lakše..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.