Nove vanredne mere u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2020, 12:42

Nove vanredne mere u Sremskoj Mitrovici

Zbog naglog povećanja broja obolelih od koronavirusa, u Sremskoj Mitrovici proglašena je vanredna situacija. to je jedini grad u Sremu u kojem je proglašena vanredna situacija. Novina je novo radno vreme od 6 ujutro do 21 sat, posle 21 sat mogu da rade samo apoteke i pumpe, samo u delu za točenje goriva.

"Za stolom u ugostiteljskom objektu može da sedi samo dvoje, točene alkoholnih pića je do 20 časova, zabranjena je živa muzika kako bi se sprečilo veće okupljanje ljudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << takođe zabranjene su i sve proslave. Komunalna milicija može da kontroliše rad ugostiteljskih objekata", rekao je za RTV, Načelnik Gradske uprave za komunalne i inspekcijske poslove, Ljubomir Vujičić.

Od 10. novembra, Vlada bi trebalo da donese uredbu ili zakon na osnovu kojeg će komunalna milicija na licu mesta moći da kažnjava sve koji se ne pridržavaju mera prevencije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.