Novak bez finala - pirova pobeda nad Zverevom poslala Krajinovića u borbu za trofej, Đoković u suzama nakon meča

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2020, 10:07

Novak bez finala - pirova pobeda nad Zverevom poslala Krajinovića u borbu za trofej, Đoković u suzama nakon meča

Srbija će ipak imati predstavnika u finalu prvog turnira Adrija tura, a to će biti Filip Krajinović! Austrijanac Dominik Tim drugi je finalista, pošto je u neizvesnom meču i nakon dva taj-brejka, savladao Bugarina Dimitrova sa 2-0 u setovima. Duel počinje od 20 časova.

Đoković je uspeo da pobedi Zvereva u tri seta, zbog čega nije došao do borbe za trofej, ali je omogućio sunarodniku i velikom prijatelju da uđe u finale.

Treći set bio je manje-više rutinski, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pa je Đoković tako eliminisao Zvereva i u finale poslao Filipa.

Uprkos ubedljivo dobijenom prvom setu, Đoković je naprasno prestao da igra i počeo nonšalantnije da se ponaša na terenu.

Grešio je u serijama, loše birao udarce i Zverevu nije bilo teško da dođe do 1:4.

Novak je tako i matematički ostao bez mogućnosti da se plasira u finale Adrija tura u Beogradu.

Đoković u suzama: Ne plačem zbog ispadanja, setio sam se detinjstva

Đoković je bio vrlo emotivan posle ispadanja od Saše Zvereva. Novak je posle meča bio vrlo emotivan i u suzama rekao:

"Jedan od naših je u finalu. Bilo je stvarno emotivno poslednjih nekoliko dana, zahvalio bih se svima koji su podržali ovaj događaj i svima koji su došli. Ne plačem toliko zbog poraza i finala, dobio sam neki izliv emocija i setio sam se detinjstva", rekao je Novak.

Lajović zbog povrede predao meč Milojeviću

Srpski teniser Dušan Lajović predao je danas meč Nikoli Milojeviću zbog povrede.

Milojević je osvojio prvi set 4:3 nakon čega je Lajović predao, a Milojević je tako došao do druge pobede na Adria Tour.

Milojević je odigrao odlično u uvodnom delu igre, mogao i ranije da ga reši u svoju koristi, pošto je vodio 3:1. Ipak, ono što nije tada, jeste u taj-brejku, kada je dobio svih sedam poena.

Prvi set trajao je 25 minuta i, kada se očekivao nastavak, Duci je pružio ruku rivalu.

Još nije poznato koju tačno povredu ima Lajović i koliko je ona ozbiljna.

Krajinović bolji od Troickog za veliki korak ka finalu

Krajinović je očekivano pobedio Troickog 4:0, 4:3 (7-5) i došao do skora 2-1, napravivši veliki korak ka finalu.

Prema trenutnoj računici, u finale će se plasirati ako Đoković u predstojećem meču savlada Zvereva sa 2-1 u setovima. Ukoliko Novak trijumfuje maksimalnim rezultatom, on će se naći u borbi za titulu, dok Zverevu to garantuje bilo kakva pobeda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.