Završni dan na Adrija turu u Beogradu

Izvor: RTS, 14.Jun.2020, 08:10

Završni dan na Adrija turu u Beogradu

Na terenima teniskog centra Novak na Dorćolu danas se završava beogradski turnir u okviru Adrija tura. Nakon dnevne sesije mečeva, za 20 časova zakazan je početak finala. Dešavanja sa turnira pratite na našem portalu.
Posle dva dana teniskog uživanja i raznoraznih zabavnih sadržaja, u nedelju se završava Adrija tur u Beogradu, prvi u nizu turnira koji organizuje najbolji teniser sveta Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Đoković sa svojom porodicom i u saradnji sa Teniskim savezom.

Rezultate prvog i drugog dana možete videti ovde.
Što se finalnog dana tiče, program će početi u 14 sati mečom između Dušana Lajovića i Nikole Milojevića.
Posle će uslediti duel Filipa Krajinović, koji je sinoć iznenadio i pobedio Novaka, a koji će danas igrati protiv Viktora Troickog
Nakon toga na programu je verovatno poslastica dana i okršaj Novaka Đokovića i Aleksandra Zverev, dok će grupni deo programa zatvoriti Austrijanac Dominik Tim i Bugarin Grigor Dimitrov.
Veliko finale je zakazano za 20 sati, a ceremonija dodele nagrada i svečanog zatvaranja počeće oko 21.30.
Svi mečevi igraju se na dva dobijena seta do 4 osvojena gema (taj-brejk se igra pri rezultatu 3:3).
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novak bez finala - pirova pobeda nad Zverevom poslala Krajinovića u borbu za trofej, Đoković u suzama nakon meča

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2020

Srbija će ipak imati predstavnika u finalu prvog turnira Adrija tura, a to će biti Filip Krajinović! Austrijanac Dominik Tim drugi je finalista, pošto je u neizvesnom meču i nakon dva taj-brejka, savladao Bugarina Dimitrova sa 2-0 u setovima. Duel počinje od 20 časova...Đoković je uspeo da pobedi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.