Nova fabrika čokolade u Vršcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jan.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova fabrika čokolade u Vršcu

VRŠAC - Koncern "Bambi Banat" otvara drugu fabriku čokolade u Vršcu, koja će za početak proizvoditi 1.500 tona čokoladnih proizvoda, bombonjera i keksa, izjavio je Tanjugu generalni direktor tog koncerna Mirolsav Miletić.

Miletić je rekao da je reč o fabrici koja je decenijama čekala na instaliranje opreme u Vršcu i koja će se nalaziti na novoj lokaciji već postojeće fabrike "Banat".

Prva proizvodnja čokolade kreće već početkom ove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godine, a proizvodiće se čokolade u tablama od 80 i 100 grama.

Miletić je rekao da je zatvoren ciklus restrukturiranja firme ida je nekoliko desetina novih proizvoda plasirano prošle godine, zaokružen je proizvodni ciklus i razvijena jedna velika kompanija, što doprinopsi velikom optimizmu među zaposlenima.

"Sa nekadašnjih volumena i količina prešli smo pre svega na finansijske rezultate, tako da su godišnji rezultati bolji, iako je protekla godina bila veoma neizvesna, jer počela je sa problemima deklaracije za tržište Kosova i Metohije, gde "Bambi" plasira svoje poizvode, ukazao je Miletić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova fabrika čokolade u Vršcu

Izvor: RTS, 02.Jan.2009

Koncern "Bambi Banat" otvara drugu fabriku čokolade u Vršcu, koja će za početak proizvoditi 1.500 tona čokoladnih proizvoda, bombonjera i keksa. Prva proizvodnja kreće već početkom ove godine...Generalni direktor koncerna "Bambi Banat" Miroslav Miletić najavio je otvaranje druge fabrike čokolade...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.