Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Feb.2024, 10:31

Ni gnjecavo, ni tvrdo zrno: Otkrivamo kako da napravite savršen pirinač bez imalo muke

Pirinač često bude ili prekuvan ili nedovoljno skuvan, ali primenom ovog trika postaje savršeno spreman. U svojoj novoj knjizi “Prženi pirinač: 50 načina kako oduševiti svetski najdražom žitaricom”, američka kuvarica i pisac kuvara, Danijel Sentoni, otkriva trikove za savršeno skuvan pirinač, rešavajući čest problem prekuvanog ili tvrdog pirinča. Danijel tvrdi da tradicionalna metoda kuvanja u […]
Vest Ni gnjecavo, ni tvrdo zrno: Otkrivamo kako da napravite savršen pirinač bez imalo muke objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.