Neovlašćeno organizovanje igara na sreću u Šidu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Mar.2020, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neovlašćeno organizovanje igara na sreću u Šidu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu otkrili su kladionicu u okolini grada, bez rešenja Ministarstva finansija - Uprave za igre na sreću.

Policija je privremeno oduzela tri aparata za igre na sreću i rulet.

Protiv zakupca i zatečenog radnika, biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno organizovanje igara na sreću.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkrivena nelegalna kladionica kod Šida

Izvor: B92, 25.Mar.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šidu otkrili su ilegalnu kladionicu u okolini tog grada...Podneli su krivičnu prijavu protiv zakupca i jednog radnika zbog sumnje da su nezakonito organizovali igre na sreću, saopšteno je danas...Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.