Nema grejanja u delu Maksima Gorkog i Stevana Musića zbog havarije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema grejanja u delu Maksima Gorkog i Stevana Musića zbog havarije

Zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Stevana Musića 3, prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje za objekte u Stevana Musića 3-5 i u ulici Maksima Gorkog 40-42.

Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje očekuje se istog dana, u večernjim časovima - navodi se u saopštenju JKP "Novosadska toplana".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Deo Ulice Stevana Musića i Maksima Gorkog bez grejanja

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2019

Zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Ulici Stevana Musića 3, prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje za pojedine objekte...Bez grejanja su Ulica Stevana Musića 3-5 i Maksima Gorkog 40-42...Normalizacija se očekuje u večernjim časovima...Autor: 021.rs..Preuzimanje delova teksta...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.