Naredba o borbenoj gotovosti do daljeg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naredba o borbenoj gotovosti do daljeg

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Aleksandar Vučić, sa kojim je jutros imao sastanak, naredio da se postignuti nivo borbene gotovosti očuva do daljeg i da će o njegovoj eventualnoj promeni, doneti posebno naređenje.

"Rano jutros, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović i ja smo imali sastanak sa predsednikom Republike i vrhovnim komandantom Vojske Srbije Aleksandrom Vučićem gde smo mu referisali o stepenu postignute >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << borbene gotovosti i izvršenosti naređenja koje nam je dao", naveo je Vulin u izjavi.

On je dodao da je predsednik Republike izrazio zadovoljstvo zbog energije, truda, spretnosti i brzine svih pripadnika Vojske Srbije, ali je isto tako izrazio duboku zabrinutost za sve što se dešava na prostoru Kosova i Metohije.

Vulin je istakao i da je predsednik Republike naredio da se postignuti nivo borbene gotovosti očuva do daljeg, a o njegovoj eventualnoj promeni, doneće posebno naređenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.