Vučić naredio da se borbena gotovost očuva do daljeg

Izvor: N1 televizija, 30.Sep.2018, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić naredio da se borbena gotovost očuva do daljeg

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio da se postignuti nivo borbene gotovosti očuva do daljeg, a o njegovoj eventualnoj promeni, doneće posebno naređenje, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Rano jutros Vučić je održao sastanak sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije Milanom Mojsilovićm i ministrom odbrane Srbije Aleksandrom Vulinom, a kako se navodi u saopštenju, Mojsilović i Vulin referisali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su o stepenu postignute borbene gotovosti i izvršenosti naredjenja koje im je dao.

Vučić je izrazio zadovoljstvo zbog "energije, truda, spretnosti i brzine svih pripadnika Vojske Srbije", ali je isto tako izrazio duboku zabrinutost za sve što se dešava na prostoru Kosova i Metohije, dodao je ministar odbrane, navodi se u saopštenju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je juče stavljanje Vojske Srbije u stanje najviše borbene gotovosti, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio je direktoru policije Vladimiru Rebiću da sve specijalne i posebne jedinice policije stavi u stanje najviše pripravnosti.

Pripadnici kosovskih specijalnih jedinica ROSU bili su rasporedjeni juče pre podne u neposrednoj blizini brane i veštačkog jezera Gazivode. Oni su obezbeđivali posetu kosovskog predsednika Hašima Tačija jezeru Gazivode i prelazu Brnjak.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najviša borbena gotovost i dalje na snazi

Izvor: juGmedia, 30.Sep.2018

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio da se postignuti nivo borbene gotovosti očuva do daljeg...O njegovoj eventualnoj promeni, doneće posebno naređenje, navodi se u saopštenju tog ministarstva...„Rano jutros, načelnik Generalštaba Vojske...

Nastavak na juGmedia...

Vulin: Naredba Vučića da se borbena gotovost očuva do daljeg

Izvor: BKTV News, 30.Sep.2018

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio da se postignuti nivo borbene gotovosti očuva do daljeg, a o njegovoj eventualnoj promeni, doneće posebno naređenje, navodi se u saopštenju tog ministarstva..."Rano jutros, načelnik Generalštaba Vojske...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.