Najvažnije pravilo kada kuvate jela sa belim lukom – Zeleni deo odstranite, seckajte za blaži ukus

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Sep.2022, 15:14

Najvažnije pravilo kada kuvate jela sa belim lukom – Zeleni deo odstranite, seckajte za blaži ukus

Da li beli luk treba iseckati ili smrviti, kada se dodaje jelu, kako se osloboditi mirisa na rukama – sva ova pitanja postavljaju početnici u kuhinji. Od profesionalaca stiže odgovor kako da spremate jela sa belim lukom.  Odstranite zeleni deo – Kad ga ljuštite, ako u središtu nađete zeleni deo, odstranite ga jer će jelu dati […]
Vest Najvažnije pravilo kada kuvate jela sa belim lukom – Zeleni deo odstranite, seckajte za blaži ukus objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.