Nagrade policajcima herojima koji su spasli ženu iz Dunava

Izvor: Blic, 04.Dec.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrade policajcima herojima koji su spasli ženu iz Dunava

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i načelnik Policijske uprave Novi Sad Siniša Radaković uručili su nagrade policajcima Zoranu Novaku i Milanu Stamenkoviću, koji su u ponedeljak spasli život Novosađanki koja je skočila sa mosta Sloboda.

Policajci su nagrađeni sa po 40.000 dinara, a Vučević im se zahvalio i rekao da je počastvovan „zato što imamo policajce koji su pravovremeno reagovali i sprečili gubitak jednog života.“

- Zoran Novak je, pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovog slučaja, već dva puta spasavao ljudske živote i zahvaljujem mu se na takvoj požrtvovanosti i posvećenosti poslu. Mlađe kolege od njega imaju mnogo da nauče - kazao je Vučević.

On se zahvalio načelniku policije i ocenio da je Novi Sad u 2015. godini postao bezbedniji.

- U gradu sa 400.000 stanovnika uvek ima neželjenih događanja, ali policija radi sve kvalitetnije i maksimalno odgovorno, pa su pomaci vidljivi, i mora se nastaviti tim putem - kazao je gradonačelnik Vučević.

Podsetimo, Novak i Stamenković spasili su tridesetosmogišnju sugrađanku koja je skočila sa mosta. Oni su Novakovim čamcem stigli da je izvuku sa sredine toka Dunava i reanimiraju je. Istog dana policajci iz Vrbasa Predrag Dubak i Borivoje Dakić takođe su spasili ženu koja se davila u reci Jegrički.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nagrađeni policajci za spasavanje žene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2015

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uručio je danas policajcima Zoranu Novaku i Milanu Stamenkoviću nagrade i prigodne poklone za akciju spasavanja u kojoj su iz Dunava izvukli ženu koja je skočila sa mosta Slobode...Vučević je rekao da je na predlog načelnika Policijske uprave Novi Sad...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.