Nagrada multimedijalnog kviza otišla Svratištu za decu i mlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada multimedijalnog kviza otišla Svratištu za decu i mlade

Protekle večeri na Trgu slobode u Novom Sadu u organizaciji OPENS-a, održan je veliki multimedijalni kviz. Pobednik se nije prijavio da podigne svoju nagradu, ali je ona pronašla put do nekoga kome je izuzetno potrebna, novosadskom Svratištu za decu i mlade.

Najveći multimedijalni kviz na otvorenom, nema pobednika. Prva nagrada, vaučer za putovanje u iznosu od 1.000 evra, odlazi u ruke drugog dobitnika.

"Bilo je preko 8000 ljudi na trgu, igrali smo se zajedno, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nažalost nagrada nije dodeljena jer pobednik se nije javio, imamo informacije da je bio tamo, da je dobio poruku ali jednostavno se iz nekog razloga nije javio pa smo mi juče na trgu zajedno sa ljudima koji su bili tamo odlučili da se novac donira u humanitarne svrhe“, rekao je Vukašin Grozdanović, koordinator OPENS-a.

Odlučeno je da se nagrada dodeli Novosadskom Svratištu za decu i mlade, u kojem ističu da im je svaka pomoć uvek dobrodošla.

„Želim da se zahvalim OPENS-u i svim građanima koji su učestvovali u jučerašnjem kvizu i na donaciji koja je upućena svratištu za decu. Mi ćemo se potruditi da sav taj iznos iskoristimo na najbolji način da što veći broj dece odvedemo negde na neki kraći odmor kako bi se okupali, kako bi uživali u pratnji svojih vaspitača“, Vuk Kocka, koordinator Svratišta za decu i mlade.

Osim što su putem kviza imali priliku da uče o znamenitim Novosađanima, prisutni su od anonimnog pobednika naučili i vrednu lekciju o humanosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.