Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Feb.2024, 17:59

Na proleće počinje izgradnja novih 12.000 kvadratnih metara NTP u Čačku

ČAČAK – Početak radova na izgradnji novih objekata Naučno-tehnološkog parka (NTP) u Čačku, koji će biti smešteni uz već postojeće prostorije Parka, očekuje se na proleće, a izgradnjom novih objekata će se prema rečima gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića, utrostručiti i kapacitet i broj korisnika NTP-a. Todorović je za Tanjug rekao da je pored proširenja NTP-a, […]
Vest Na proleće počinje izgradnja novih 12.000 kvadratnih metara NTP u Čačku objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Niče još jedan Naučno-tehnološki park: Okupiće mlade stručnjake iz cele Zapadne Srbije na 19 hiljada kvadrata

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 16:52

Na lokaciji nekadašnjeg giganta "CER", koji je u potpunosti devastiran tokom NATO bomabrdovanja, ovog proleća očekuje se početak radova na izgradnji novih objekata čačanskog Naučno-tehnološkog parka.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.