Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Jul.2023, 18:56

Na prelazu Gradina, na izlazu iz Srbije, čeka se četiri sata

BEOGRAD – Prema informacijama uprave granične policije u 17.15 časova, putnička vozila čekaju četiri sata na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz Srbije a na Preševu, na izlazu iz zemlje, putnička vozila i autobusi ss zadržavaju 35 minuta, navode iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS). Teretna vozila najduže čekaju na Batrovcima, na izlazu iz Srbije i […]
Vest Na prelazu Gradina, na izlazu iz Srbije, čeka se četiri sata objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

STANJE NA PUTEVIMA Putnička vozila na Gradini čekaju četiri sata, teretnjaci na Horgošu i Šidu sat i po

Izvor: Blic, 09.Jul.2023

Prema informacijama uprave granične policije u 17.15 časova, putnička vozila čekaju četiri sata na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz Srbije a na Preševu, na izlazu iz zemlje, putnička vozila i autobusi š zadržavaju 35 minuta, navode iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.