Putnička vozila na Gradini na izlazi čekaju 80 minuta, na Preševu 40

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 08:05

Putnička vozila na Gradini na izlazi čekaju 80 minuta, na Preševu 40

Putnička vozila na izlasku iz zemlje, na graničnom prelazu Gradina zadržavaju se 80 minuta, a na Preševu 40 minuta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, na ulazu u zemlju na graničnom prelazu Horgoš putnička vozila i autobusi čekaju jedan sat.

Letnja turistička sezona u dane vikenda dodatno pojačava saobraćaj na glavnim putnim pracima, a posebno na autoputevima.

Poslednjih par dana konstantan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pritisak je na graničnim prelazima na ulaznim terminalima iz pravca Mađarske i Hrvatske, na izlaznim ka Bugarskoj, dok je na prelazu Preševo sa Severnom Makedonijom zbog smene turista saobraćaj pojačan u oba smera.

Uslovi za vožnju su dobri, a temperature u najtoplijem delu dana biće oko 30 stepeni.

Zbog dugih relacija već posle nekoliko sati za volanom vožnja postaje zamorna, kada je veći rizik od saobraćajnih nezgoda, pa zato na put treba krenuti odmoran i tokom vožnje češće se odmarati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako idete ka granici, da znate: Na Horgošu se čeka sat, na Gradini sat i po

Izvor: Radio 021, 09.Jul.2023

Na graničnim prelazima autobusi i putnička vozila jutros čekaju na ulaz u Srbiju na Horgošu sat vremena, a na izlazu iz zemlje na Gradini oko sat i po, i na Preševu 40 minuta, saopštio je AMSS.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.