Na Horgošu kolona pet kilometara, čeka se 6-7 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2019, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu kolona pet kilometara, čeka se 6-7 sati

Na Horgošu putnička vozila i autobusi čekaju šest-sedam sati na izlazu iz zemlje, a na ulazu 20 minuta do pola sata.

Zbog smene turista, očekivano kao i svake godine saobraćaj na ovom, ali i na drugim graničnim prelazima je pojačan, te se vozačima savetuje da koriste alternativne pravce.


Zbog smene turista, očekivano kao i svake godine saobraćaj na ovom, ali i na drugim graničnim prelazima je pojačan, te se vozačima savetuje da koriste alternativne pravce.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Na Horgošu na ulazu putnička vozila i autobusi čekaju 20 minuta, a na Kelebiji na izlazu 90 minuta.

Na Gradini na izlazu čekaju 15 minuta.

Na Preševu na ulazu čekaju 30, a na izlazu vozila i autobusi čekaju 40 minuta.

Na Gostunu se na izlazu čeka 45 minuta, na Batrovcima na izlazu putnička vozila čekaju 180 minuta, a autobusi 90 minuta, prema podacima od jutros.

Vremenske prilike su naklonjene svim učesnicima u saobraćaju i za sada se saobraćaj odvija bez vandrednih zastoja i dužih kolona.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim rampama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Osetno pojačan saobraćaj, gužve na graničnim prelazima

Izvor: B92, 18.Avg.2019

Beograd -- U Srbiji je danas osetno pojačan saobraćaj na gotovo svim glavnim putnim pravcima, saopštio je AMSS...Gužve su i na graničnim prelazima, pa se na Horgošu na izlazu iz zemlje čeka pet sati...Na Horgošu na ulazu putnička vozila i autobusi čekaju 20 minuta, a na Kelebiji na izlazu 90...

Nastavak na B92...

U Srbiji osetno pojačan saobraćaj, putnička vozila na Horgošu čekaju pet sati

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Avg.2019

U Srbiji je danas posle podne osetno pojačan saobraćaj na gotovo svim glavnim putnim pravcima, a na pojedinim graničnim prelazima i putnička vozila i kamioni čekaju više sati, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Prema najnovijim informacijama, dobijenim u 17.00, putnička vozila na prelazu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.