Na Batrovcima ponovo obustava saobraćaja za teretnjake

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2014, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima ponovo obustava saobraćaja za teretnjake

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Republike Srbije, u 11 časova ponovo je došlo do obustave saobraćaja za teretna motorna vozila, zbog novog prekida u radu carinskog informacionog sistema, saopštio je danas MUP.

Teretna vozila i dalje čekaju četiri sata. Na drugim graničnim prelazima nema zadržavanja, navedeno je u saopštenju Biroa za saradnju s medijima MUP-a.

Na Batrovcima uspostavljen terenski saobraćaj

Na Graničnom prelazu Batrovci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u 09.25 časova prestali su razlozi za obustavu saobraćaja za teretna motorna vozila, jer je rad carinskog sistema uspostavljen, saopštio je danas MUP.

Teretna vozila na izlazu iz zemlje na ovom prelazu čekaju četiri časa, navedeno je u saopštenju Biroa za saradnju s medijima MUP-a.

Obustavljen saobraćaj za teretnjake na Batrovcima

Jutros u 8.20 časova na graničnom prelazu Batrovci obustavljen je saobraćaj za teretna motorna vozila, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se navodi u saopštenju, do obustave je došlo zbog prekida u radu carinskog informacionog sistema.

Teretna vozila na izlazak iz zemlje čekaju oko četiri časa, dok na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Batrovcima ponovo obustava saobraćaja za teretna vozila

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Sep.2014

BEOGRAD - Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Republike Srbije, u 11 časova ponovo je došlo do obustave saobraćaja za teretna motorna vozila, zbog novog prekida u radu carinskog informacionog sistema, saopštio je danas MUP...Teretna vozila i dalje čekaju četiri sata. Na drugim graničnim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.