NS: Uhapšen zbog napada na policiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Uhapšen zbog napada na policiju

Novosadska policija uhapsila je dvadesetogodišnjaka sa područja Žablja zbog sumnje da je ugrožavao sigurnost građana i napao službeno lice, saopšteno je danas.Osumnjičeni je u Novom Sadu u sredu prošao automobilom kroz raskrsnicu na crveno svetlo, odbio da se zaustavi na znak policije i pokušao da pobegne.

Kako se dodaje u saopštenju policije, kada ga je patrola sustigla, udario je kolima u službeno vozilo, vređao policajce i pretio im.

Osumnjičeni se, osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za napad na službeno lice, tereti i za nasilničku vožnju, zbog čega će policija podneti protiv njega prekršajnu prijavu.

Određen mu je pritvor do 48 sati i u zakonskom roku biće doveden nadležnom sudiji za prethodni postupak, saopštila je policija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE U NOVOM SADU: Prošao na crveno, pa nije hteo da stane policiji!

Izvor: Kurir, 30.Jun.2016

...On se, takođe, tereti za nasilničku vožnju, zbog čega će policija podneti protiv njega prekršajnu..prijavu..Osumnjičeni je, juče, na Temerinskom putu u Novom Sadu prošao je automobilom kroz raskrsnicu na crveno svetlo, odbio da se zaustavi na znak policije i pokušao da pobegne Kada ga...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.