Starac uhapšen zbog napada na suprugu

Izvor: B92, 30.Jun.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starac uhapšen zbog napada na suprugu

Sremtska Mitrovica -- Muškarac iz Sremske Mitrovice uhapšen je zbog porodičnog nasilja, odnosno zbog napada na suprugu, saopšteno je iz policije.

U saopštenju se dodaje da je D.V. (64) fizički napao suprugu, nanevši joj telesne povrede koje su konstatovane i u bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Nakon isteka policijskog zadržavanja, osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen zbog napada na suprugu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2016

Pripadnici policije u Sremskoj Mitrovici uhapsili su jednog muškarca iz tog grada zbog porodičnog nasilja, odnosno napada na suprugu, saopšteno je danas...U saopštenju se dodaje da je D.V. (64) fizički napao suprugu, nanevši joj telesne povrede koje su konstatovane i u bolnici u Sremskoj Mitrovici...Nakon...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.